YOUNG 

ESSENTIALS


Stilen som blandar
hårt och mjukt


Kraiwi kan vara en av Stockholms mest kunniga på Visualkei
- ett punkigt mode från 80-talets Japan inspirerat av bandet Kiss.

”Det här är något som Visualkei skulle kunna ha. Militärbyxor och en rosa hoodie i mer färgglad stil. Det gäller att blanda hårt och mjukt till en stil. Jag gillar det, och känner att jag kan vara jag. Både genom musiken och modet. Min första dag på gymnasiet hade jag peruk.” - Kraiwi

“Med outfiten och stilen så känner jag att jag kan vara i min egen bubbla”Kraiwi kan vara en av Stockholms mest kunniga på Visualkei - ett punkigt mode från 80-talets Japan inspirerat av bandet Kiss. Stilen handlar om att hitta mötet mellan det maskulina och det feminina, mellan hårt och mjukt. Kraiwi - och Visualkei - tvekar inte för att ta plats och utmana!


Berätta om din outfit/din stil:

Det här är något som Visualkei skulle kunna ha. Det är militärbyxor, och en rosa hoodie i mer färgglad stil. Visualkei blandar det hårda med det mjuka till en stil och leker runt lite… Man leker med den feminina sidan av en.

Hur känner du dig när du klär dig i Visualkei?

Jag känner att jag kan vara jag. Det är den här musiken jag lyssnar på och stilen jag är intresserad av, så jag känner att jag kan uttrycka vem jag är. Med outfiten och stilen så känner jag att jag kan vara i min egen bubbla.

Vad har Fryshuset betytt för dig?

Fryshuset har varit en viktig plats för mig där jag kan vara mig själv. Och inte bara jag - alla får vara sig själva. Man får gå med sin egen stil, i sin egen värld... Och sen kanske man hittar någon med samma stil eller intresse! Jag skulle säga att det är en trygghet och en viktig plats för mig. 


Kraiwi är elev på Fryshusets Gymnasium.


Mark